Ugrás az oldal tartalmára

Vissza az Eladó ingatlanok főoldalra

2016. július 20.

Budapest, I. kerület, Víziváros

Csak azok érdeklődését várjuk, akik reggelente szívesen ébrednének a látványra, ahogy a Nap felkel a Parlament felett, vagy esténként tudnának élvezni egy pohár jó bort a loggián, miközben a kivilágított Országház illetve a Dunán úszó hajók kínálnak gyönyörű látványt. Tapasztalatból mondom, hogy könnyű megszeretni, ám a gyermekünk egy kertet jobban díjazna, ezért most várjuk azt, aki szívesen élne a város szívében egy nagyszerű lakásban.

A lakásról:
2014-ben saját részre, teljeskörűen felújítottuk, átalakítottuk, amikor is elnyerte jelenlegi, a mai igényeknek megfelelő alaprajzát: tágas nappali-konyha-étkező, két hálószoba, előtér-közlekedő, fürdőszoba. A nappaliból nyílik a 5,28nm-es loggia. A nappaliból, a loggia-ról valamint a nagyobbik szobából a ház udvarára, és a Vám utcán keresztül a Dunára illetve a Parlamentre látni, a kisebbik szoba a kis forgalmú Vám utcára néz.

A lakásban a jó hő- és hangszigetelésről három rétegű redőnyös, szúnyoghálós nyílászárók gondoskodnak, a biztonságról acél biztonsági bejárati ajtó. 2015-ben felszereltettünk egy klímaberendezést, mely nyáron az egész lakást lehűti. A használati melegvízről 120 l-es villanybojler gondoskodik. A konyha teljesen gépesített (beépített sütő, indukciós főzőlap, beépített mosogatógép).

A konyhában és a fürdőben kivezetett elszívó van.

A ház bejárata a Fő utcán van, de a lakás a Duna felé néz.

A közös költség tavaly és idén havi 20eFt, mely tartalmazza a házközponti fűtést is.

A házról:
A 70-es években épült liftes társasház rendkívül rendezett, jó lakóközösséggel rendelkezik. Saját - elektromos kapuval ellátott - udvarán lehetőség van a gépkocsit biztonságban tárolni. Az autó tárolásáért évente 70eFt hozzájárulást kell fizetni.

A környékről:
A Batthyány tér közelsége miatt kiváló közlekedés (2-es metró, fonódó villamos, kerékpárút). A közeli vásárcsarnokban vásárlási lehetőség, számos játszótér, óvoda, iskola van a közelben. Sétatávolságra a Vár, a Margit-sziget...

Alapterület: 63 m2 - nappali + 2 szoba

Az ingatlan ára 46,9 millió Ft.

Elérhetőség: 06 20-499-71-41

FÉNYKÉPEK

Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca Budapest Fő utca

Vissza az Eladó ingatlanok főoldalra

Kapcsolat

Tel.: +36-20-970-3611 | kovats@stavok.hu

Telefonszám

Stavok Építőipari Kft. | Tel.: +36-20-970-3611